ponedjeljak, 18. studenoga 2013.

Miami, New York, Rio de Janeiro i Milano - 17 dana za dvoje s povratnim avionskim letom Tura nezaboravnim gradovima Amerike, Brazila i Italije za 23.100kn!

Ponuda uključuje: turu u trajanju 17 dana - 4 noćenja u Miamiu, 3 noćenja u Rio de Janeiru, 3 noćenja u New Yorku te 3 noćenja u Milanu uz povratnu avionsku kartu za dvije osobe
Zrakoplovne pristojbe uključene su u cijenu
Polazak je iz Milana (mogućnost prijevoza do Milana u dogovoru sa Sunčanom Vurom - nadoplata 850kn/osoba)
Putovanje organizira putnička agencija Sunčana Vura
Ponudu možete kupiti do 29.11.2013.
Važna napomena: unutar 3 dana od kupovine potrebno je agenciji javiti termin putovanja
Termin putovanja birate prema raspoloživosti, u dogovoru s agencijom Sunčana Vura
U dogovoru s agencijom možete produžiti boravak u željenim gradovima
Opcija plaćanja: preko portala kupujete rezervaciju u iznosu od 999kn, a preostali iznos od 22.101kn plaćate agenciji Sunčana Vura
Ostatak možete uplatiti odjednom na račun agencije ili putem Diners kartice ili Master kartice (Erste banka) do 12 rata
Smještaj: u hotelima 3 i 4*, ovisno o dogovoru s agencijom
Za ovo putovanje potrebno je imati važeću putovnicu te vizu
Avionska kompanija kojom se putuje: American Airlines
Dozvoljena prtljaga: u prtljažni prostor 1 komad do 23kg/osoba; u kabinu 1 komad 8kg/osoba i 1 manja ručna prtljaga (npr. torbica)
Nadoplata se vrši za prtljagu iznad 23kg u prtljažni prostor, cca 100 €/komad
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Kontakt agencije:
099 736 8726
sanja.pangracije@suncana.org
Adresa agencije: Kožarska 2, Zagreb
Bitno je napomenuti da ste kupovinom ove ponude suglasni s općim uvjetima putovanja
Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
Ponuda Dana facebook možete poklanjati prijateljima
Upoznajte Miami!

Miami ima suptropsku klimu, s vrućim ljetima i toplim i suhim zimama, a prosječna temperatura ni u jednom mjesecu nije niža od 17°C. Klima u Miamiju privlači posjetitelje koji žele osjetiti čari karipskoga ljeta, ali i ugodnih proljeća koja su poput iznimno ugodnih ljeta.
U Miamiju temperatura u tropsko ljeto ne prelazi 35°C, što je toplina koje se ne treba bojati. No, da bi se posjetitelji što ugodnije osjećali i u ljetnim mjesecima, pobrinula se priroda, jer u najtoplijim ljetnim razdobljima s Atlantika puše ugodan, osvježavajući povjetarac, a često se spuste kratki ljetni pljuskovi koji osvježavaju zrak.
Everglades je najznačajniji park suptropske prirode na američkome kontinentu koji svake godine posjeti više od milijun turista. Uz nešto malo odlučnosti, posjetitelj tu može uživati u autentičnim suptropskim močvarama. Ako ste strastveni ronilac, onda je nezaobilazan posjet nacionalnom parku Biscayneu, gdje će turisti vješti u ronjenju uživati u koraljnim ljepotama, koje su najveća atrakcija tog zaljeva.
Coconut Grove nezaobilazni je dio Miamija. Panorama tog dijela grada često se koristi u televizijskim serijama kad se želi u nekoliko kadrova na prepoznatljiv način smjestiti radnja u Miami. Zanimljivo je kako je Coconut Grove nekada bio samostalan grad, no veliki ga je susjed naprosto stvarno i administrativno inkorporirao u svoje gradsko tkivo. Coconut Grove mjesto je gdje ćete se moći prepustiti gastronomskim užicima, ili naprosto uživati u čarima koje pružaju brojni barovi. Izvor: Magazin.net.hr


Nema komentara:

Objavi komentar