ponedjeljak, 4. studenoga 2013.

Fotokalendar preklopni A3 formata s uključenom dostavom za samo 82kn! Prisjetite se sretnih trenutka iz dana u dan personaliziranim kalendarom

Ponuda uključuje:
A3 kalendar preklopni, zidni foto kalendar i troškove dostave u iPokloni
Proizvod je potrebno naručiti
Kod s potvrde upisujete u košaricu prilikom narudžbe na portalu iPokloni i u jednoj narudžbi možete koristiti samo jedan kod
Dostava za cijelu Hrvatsku uključena je u cijenu
Dostavu vrši: HP Exspress
Rok za isporuku: 5 dana nakon narudžbe putem maila
Rok iskoristivosti ponude: 4.12.2013.
Ponuda Dana facebook se smatra iskorištenom ukoliko ste proizvod naručili, a niste ga preuzeli
Kontakt:
052 380 228
info@ipokloni.hr
Možete iskoristiti 5 ponuda na svoje ime
Prijateljima možete pokloniti do 5 ponuda
A3 kalendar preklopni , prije svega je vrlo praktičan zidni kalendar - s dovoljno prostora za dopisivanje važnijih dnevnih obaveza i obilježavanje bitnih termina.
No, kako je to i fotokalendar, u njega možete smjestiti čak 40 fotografija A4 formata. I to ne bilo kojih, već vaših, one koje ste načinili sami snimajući svoju obitelj, prijatelje, prekrasna mjesta koja ste posjetili, trenutke predivnih avantura koje ste proživjeli.
Takav je kalendar idealan i kao poklon, pogotovo za ove skorašnje blagdane jer sadrži sve one elemente koje bi takav dar trebao imati: toplinu, bliskost, emocije, ljubav, pažnju, ali i praktičnu funkcionalnost - jer bez kalendara, nekako ne ide.
Poklanjajući takav fotokalendar nekoj dragoj vam osobi, osigurali ste svoje mjesto na zidu, a onda, vrlo suptilno, i u njenim mislima, čitavu godinu.
Kako god okrenete, ovo je stvarno isplativa ponuda! Naručiti ga je lako - spojite se na portal iPokloni, usnimite svojih najdražih 13 fotki (ili više), odaberite stil po želji i izradite svoj vlastiti foto kalendar.
I drage uspomene bit će uvijek uz vas - u foto kalendaru!


Nema komentara:

Objavi komentar