utorak, 12. studenoga 2013.

Istanbul - 6 dana za 2 osobe u hotelu*** s povratnim avionskim letom za 6.100kn! Posjetite Europski glavni grad kulture za 2010. godinu

Ponuda uključuje:
5 noćenja s doručkom u Kaya Madrid Hotelu*** s povratnom avionskom kartom za dvije osobe
Zrakoplovne pristojbe uključene su u cijenu
Putovanje organizira putnička agencija Sunčana Vura
Ponudu možete kupiti do 30.11.2013.
Važna napomena: unutar 3 dana od kupovine potrebno je agenciji javiti termin putovanja
Ponudu možete iskoristiti u periodu od 10.1.2014 do 31.3.2014.
Termin putovanja birate prema raspoloživosti, u dogovoru s agencijom Sunčana Vura
U dogovoru s agencijom možete produžiti boravak u Istanbulu
Opcija plaćanja: preko portala kupujete rezervaciju u iznosu od 400kn, a preostali iznos od 5.700kn plaćate agenciji Sunčana Vura
Ostatak možete uplatiti odjednom na račun agencije ili putem Diners kartice ili Master kartice (Erste banka) do 12 rata
Polazak je iz Zagreba
Za ovo putovanje potrebno je imati važeću putovnicu te vizu
Avionska kompanija kojom se putuje je Turkish Airlines
Dozvoljena prtljaga: u prtljažni prostor 1 komad do 23kg/osoba; u kabinu 1 komad 8kg/osoba i 1 manja ručna prtljaga (npr. torbica)
Nadoplata se vrši za prtljagu iznad 23kg u prtljažni prostor, cca 100 €/komad
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Kontakt agencije:
099 736 8726
sanja.pangracije@suncana.org
Adresa agencije: Kožarska 2, Zagreb
Bitno je napomenuti da ste kupovinom ove ponude suglasni s općim uvjetima putovanja
Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
Ponuda Dana facebook  možete poklanjati prijateljima
Što ne smijete propustiti u Istanbulu?
Mnogi svjetski mediji su ga preporučili, pa moram i ja: 360⁰ Istanbul je restoran/kafić u İstiklalCaddesi i nalazi se na vrhu jedne mondene zgrade, tipične za četvrt Beyoğlu. Odavde vam se pruža divan pogled na čitav grad, Bospor i njegov prvi most, Aziju, povijesni dio grada Sultanahmet, Zlatni rog, Taksim te poslovni dio i elitna naselja na sjeveru grada. Možete doći tijekom dana ili navečer. Ili oba puta.
Trajekti su u Istanbulu dio javnog gradskog prijevoza i voze u kratkim intervalima. Najbolje je da kupite sebi Istanbulcard ili takozvani Akbil koji možete nadopunjavati novcem i prilikom svakog ulaska u metro, tramvaj, bus, žičaru ili trajekt otkucati.
Vožnja javnim prijevoznim sredstvima apsolutno nije skupa, jedino znaju biti prenatrpani tramvaji i busevi ljudima, ali to je dio onog istanbulskog feelinga. To ne važi za brod, jer na njemu ima dovoljno mjesta. Možete sjediti i uživati u Bosporu i fantastičnim pogledima na grad.
Sulejmanija džamija - ova džamija nalazi se na vrhu jednog brdašca blizu Plave džamije, Four Seasonsa, Karaköya i Velikog bazara. Uvrštena je u listu svjetske baštine Unesco-a. Sagradio je najveći osmanski arhitekta Mimar Sinan po nalogu sultana Sulejmana Veličanstvenog. Važi kao Sinanovo remek-djelo i nadahnuta je Aja Sofijom.
Ako putujete ljeti i ako je toplo, morate posjetiti vjerojatno najomiljeniju gradsku plažu Istanbulčana koja se nalazi u mjestu Kilyos na Crnom moru, blizu Bospora. Vozit ćete se obalom Bospora i proći ćete pored lijepih krajolika i shvatit ćete ogromnu dimenziju i svestranost Istanbula. Ulaz na plažu se plaća, ali vrlo malo.
Nekad se od Istanbula strahovalo, pogotovo u Europi. Danas je on mnogima iz čitavog svijeta sa svojim raznim licima vječita inspiracija za život, umjetnost, provod, ljepotu, a i arhitekturu. Istanbulčani su većinom susretljivi i otvoreni, ali i jako različiti međusobno. Izvor: Femina.hr


Nema komentara:

Objavi komentar