Ponuda uključuje:
- aperitiv dobrodošlice
- juhu
- ličku janjetinu s ražnja ili meso s roštilja
- krumpir ispod peke
- luk i rajčice
- desert
za dvije osobe u restoranu Hotela Josipdol
Ponuda se odnosi na konzumaciju hrane u restoranu
Dodatnu konzumaciju jela i pića možete nadoplatiti u restoranu prema redovnom cjeniku
Ručak ili večera u ambijentu tamburaša
Parking je osiguran i besplatan
Hotel ima veliku terasu
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Ponudu možete iskoristiti 1.5.2014. od 14h do 22h
Ponudu možete koristiti uz prethodnu rezervaciju nakon kupovine na navedeni kontakt
Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 48h ranije
Kontakt: 047 537 444
mail: info@hotel-josipdol.com
Adresa: Karlovačka 4, Josipdol
Možete iskoristiti 1 ponudu na svoje ime
Ponuda Dana facebook možete poklanjati prijateljima
Ambijent restorana, vrhunska gastronomska ponuda te profesionalno i ljubazno osoblje pod palicom šefa kuhinje Nikole Vignjevića i šefa ugostiteljstva Ivice Kurelca tradicionalno su pravi izbor tisućama gostiju.
Ovo je nadaleko poznata adresa za svadbene svečanosti, najluđe dočeke Nove godine, maturalne zabave, Božićne domjenke, proslave Dana žena, prezentacije, krstitke i sve druge prigodne svečanosti. Više o Hotelu Josipdol pročitajte na linku.
Garave limene pečenjare sa po tri ražnja koja veselo okreću janjce omiljeni je prizor putnicima prema Jadranu.
Odlična je janjetina iz Istre i Dalmacije, a cijenjena je i janjetina s druge strane Velebita, lička.
Najpopularniji način pripreme janjetine je na ražnju i to ne samo u restoranima.
Na obiteljskim feštama i na raznim prijateljskim druženjima također se običava “okrenuti janje”. Izvor: Dobarzivot.net
Nema komentara:
Objavi komentar