srijeda, 3. lipnja 2015.

Venecija i Padova - 3 dana s prijevozom i doručkom za jednu osobu za 649kn! Potrebna nadoplata za vožnju brodićem

Ponuda Dana Facebook uključuje:
Venecija i Padova - 2 noćenja s doručkom za jednu osobu u Lido di Jesolo ili okolici u hotelu*** u dvokrevetnoj/trokrevetnoj sobi
- prijevoz autobusom prema programu
- razgledavanje prema programu
- pratitelja tijekom putovanja
pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja u organizaciji Turističke agencije Idea putovanja
Nadoplata za vožnju brodićem: 13 eura po osobi
birate:
- 20.6. -22.6. 2015.
- 25.6. - 27.6.2015.
Polazak autobusom iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peron 502. - 506) u 6h, iz Karlovca (Ka Petrol) i Rijeke sa sjevernog stajališta Vrata Jadrana u 8.30h
Granicu možete prijeći uz posjedovanje važeće osobne iskaznice ili putovnice
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Rok iskoristivosti: u navedenim terminima
Nakon kupovine ponude potrebno je kontaktirati Agenciju na info@ideaputovanja.hr i poslati ime i prezime te kod potvrde osoba koje putuju, kako biste dobili sve potrebne informacije
Kontakt agencije: 01 4008 180
Unska 2b, Zagreb
Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
Mogućnost doplate osiguranja od otkaza, zdravstveno, nezgoda - na upit u agenciji
Ponuda Dana Facebook se smatra iskorištenom ukoliko se putnik ne pojavi ili ne nađe zamjenu
Bitno je naglasiti da kupnjom ove ponude potvrđujete i slažete se s općim uvjetima putovanja
Možete iskoristiti 1 ponudu na svoje ime
Ponude možete poklanjati prijateljima
Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
Venecija i Padova
Program putovanja
1.dan ZAGREB/RIJEKA – VENECIJA
Polazak autobusom iz Zagreba s Autobusnog kolodvora. Iskrcavanje sa brodića ispred veličanstvene Bazilike Santa Maria della Salute, jedne od najvećih u Veneciji. Proći ćete uz Galeriju Akademije, tj. muzej umjetnosti do 19. stoljeća, danas umjetnička akademija. Možete ju posjetiti u slobodno vrijeme. Primjetit ćete kako cijelo vrijeme hodate uz kanal, tj. Kanal Grande, najveći i najljepši kanal u gradu, koji krivuda gradom u obliku slova S.
Nakon pola sata dolazimo i do Trga Svetog Marka, središta Venecije. Nastavlja se prema mostu Rialto. Slobodno vrijeme. Predlaže se vožnja gondolom. Skupo? Prilično, 80 eur za 30 minuta, no u jednoj gondoli vas može biti šest, pa podijelite trošak.
Sastanak ponovno na Trgu Svetog Marka i polazak brodom oko 18,30 sati do Punta Sabbioni. Autobusom se vozi do hotela. Smještaj. Noćenje.
2.dan IZLET U PADOVU ILI POVRATAK U VENECIJU
Doručak, predlažu se dvije varijante; PADOVA ILI VENECIJA. Uz doplatu od 10,00 eur po osobi možete ići na jednodnevni izlet u Padovu. Polazak iz Padove je predviđen u kasnim popodnevnim satima.
3.dan OTOCI LAGUNE - RIJEKA – ZAGREB Doručak i odjava iz hotela. Uz doplatu od 20 eura po osobi kreće se na izlet brodićem na otoke lagune. Prvo ćete posjetiti otok Torcello, mjesto gdje je sve počelo i gdje je laguna nekad bila najneseljenija. Jedan od najpoznatijih zaljubljenika u šarm i mir Torcella bio je američki književnik Ernest Hemingway koji je na otoku proveo izvjesno vrijeme.
Nakon toga odlazi se brodićem do otoka Burano, čija je važnost narasla tek u 16. stoljeću, kada su žene počele vesti čipku. Burano je danas poznat po žarkim bojama svojih fasada, jer legenda kaže da su tako njegovi ribari lakše našli put kućama u gustoj magli koja većinu zimskih večeri obavija lagunu ili ako bi dublje zavirili u čašicu.
Nakon toga nastavlja se vožnjom brodićem do otoka Murano, gdje ćete posjetiti tvornicu stakla i vidjeti demonstraciju. Oko 16h sati kreće se za Hrvatsku.
Dolazak se očekuje do ponoći.

Nema komentara:

Objavi komentar