četvrtak, 29. siječnja 2015.

Srebrne naušnice s bijelim cirkonom - razveselite dragu osobu za Valentinovo za 99kn! Idealan modni dodatak za svaku prigodu u Zlatarni Glasnović

Ponuda Dana facebook uključuje:
srebrne naušnice s cirkonom u Glasnović zlatarstvu
Ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku
Naušnice su od srebra .925
Preuzimanje osobno ili dostavom
Osobno preuzimanje na adresi
Ilica 168, Centar uz prethodnu najavu
Za dostavu je nakon kupovine potrebno poslati mail na info@glasnovic-zlatarstvo.com sa svojim imenom, prezimenom, brojem telefona i adresom za dostavu
Dostavu vrši HP
Dostava se nadoplaćuje oko 30kn
Rok za isporuku: do 7 radnih dana nakon narudžbe putem maila
Proizvod je potrebno naručiti ili preuzeti unutar roka iskoristivosti, a najkasnije do 28.3.2015.
Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
Radno vrijeme:
pon - pet: 9h - 19.30h
sub: 9h - 14h
Kontakt:
01 3703 566
091 2994 151
Možete iskoristiti neograničen broj ponuda na svoje ime
Ponude Dana facebook možete poklanjati prijateljima
Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
Kako očistiti srebro 
Srebro će zadržati svoj sjaj ako se redovito čisti pouzdanim laštilom za srebro i mekom krpom ili jelenjom kožom. Srebro uvijek polirajte ravnim potezima, nikako poprečnim ili kružnim pokretima. Nakon poliranja očistite ga u vrućoj vodi i sapunu. 
Među sredstvima koja vam mogu pomoći su brojni deterdženti, a kako ne bi počeli s čišćenjem prije vremena čuvajte nakit dok ga ne nosite u plastičnoj vrećici i tako spriječite tamnjenje. 
Osim sredstva uz pomoć kojeg ćete očistiti vama najdraži komad nakita ne treba zaboraviti i na ono uz pomoć čega ćete nanijeti deterdžent ili neku drugu smjesu. Četkica za zube se tako pokazala kao odličan način čišćenja, a uz nju vam je još potreban ocat ili pasta za zube. 
Potrebno je nakapati nekoliko kapi octa na komad nakita i proći nekoliko puta četkicom. Nakon pola sata čišćenja nakit ili ukras treba oprati u toploj vodi i ukloniti ostatke octa te ispolirati. 
Za ovo će vam biti dovoljna pamučna krpica. Osim octa možete si pomoći i sokom od limuna. Odaberite način koji vam odgovara i očuvajte vama najdraži nakit.

Nema komentara:

Objavi komentar