utorak, 20. siječnja 2015.

Anti age krema s retinolom C za 109kn! Najpoznatiji anti age aktivator uspješno sprječava nastanak novih bora

Ponuda uključuje:
anti age kremu s retinolom C u ponudi Prome linea
Ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku
Pakiranje: 50ml
Retinol C je najpoznatiji anti age aktivator, derivat vitamina A, uspješno sprječava nastanak novih bora te je djelotvoran kod učvršćivanja i zacjeljivanja kože
Proizvod je moguće preuzeti osobno ili dostavom
Mogućnost osobnog preuzimanja na adresama Jankomir 33, City Centar West, (prizemlje, preko puta Muller trgovine) ili u Ulici Milivoja Matošeca 6 uz prethodnu najavu
Za dostavu je potrebno nakon kupovine poslati ime, prezime, adresu i kontakt poslati na mail prodaja@promoline.hr
Rok za isporuku: 3 - 7 dana nakon narudžbe putem maila
Dostavu vrši HP i naplaćuje se prilikom preuzimanja 25kn
Proizvod je potrebno naručiti ili preuzeti unutar roka iskoristivosti, najkasnije do 20.2.2015.
Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste proizvod naručili, a niste ga preuzeli
Radno vrijeme:
pon - ned: 9h - 21h
Kontakt:
01 3735 623
099 3843 700
Možete iskoristiti neograničen broj ponuda na svoje ime
Ponuda Dana facebook možete poklanjati prijateljima
Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
Retinol C 
Krema protiv bora i znakova starenja kože formulirana posebno za zrelu kožu koja usporava starenje kože. Kombinacija aktivnih sastojaka daje koži vlakna koja pružaju podršku za kožu, izbjegavajući opuštanje kože. 
Njegova visoka koncentracija uzrokuje nastanak kolagena, naravno, što je vrlo korisno za zrelu kožu, jer oni to ne mogu učiniti sami. Retinol c se može koristiti na svim tipovima kože, čak i na usnama. 
Retinol C također uspješno djeluje na pravilan rad lojnih i znojnih žlijezda te se koristi i u liječenju akni. Zaustavljajući hiperkeratinizaciju kože (prejako zadebljanje kože), sklone aknama, retinol C sprječava stvaranje mitesera. Smanjujući nakupljanje mrtvih stanica na površini kože, retinol C sprječava začepljenje pora i stvaranje mitesera i prištića. 
Retinol C je možda najbolji odabir za akne u odrasloj dobi jer ne samo da kontrolira veličinu pora, eksfolira kožu od nakupljenih nečistoća unutar pora, nego i izvrsno potiče sintezu kolagena i hijaluronske kiseline, stoga je idealan kao anti age i anti akne tretman. 
Sprječava nastanak novih znakova staranja, hrani kožu te održava vlažnost, povećava savitljivost i čvrstoću kože, smanjuje pojavu staračkih pjega, smanjuje male bore oko usana i pogoduje koži sklonoj aknama.


Nema komentara:

Objavi komentar