četvrtak, 9. siječnja 2014.

Pureći ražnjići, krem juha od bundeve s vrhnjem, krumpir i francuska palačinka za 49kn! Uživajte u vrhunskoj hrani i ugodnom ambijentu

Ponuda uključuje:
ručak ili večeru u Restoranu Kao kod kuće
Meni uključuje: Krem juhu od bundeve s vrhnjem i pečenim sjemenkama od bundeve, pureće ražnjiće u košuljici od pancete, krumpir s ružmarinom i crnu francuska palačinku s kremom od breskve i redukcijom domaćeg pekmeza od šumskog voća
Ponudu možete iskoristiti u radnom vremenu restorana
Ponuda se odnosi na konzumaciju hrane u restoranu
Dodatnu konzumaciju jela i pića možete nadoplatiti na licu mjesta
Mogućnost besplatnog parkinga 2 sata na parkingu udaljenom 50 m od lokala
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Rok iskoristivosti: do 9.2.2014.
Potrebna je najava dolaska 24h unaprijed
Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 48h ranije
Kontakt:
01 5802 515
Adresa: Bračunova 16
Možete kupiti neograničen broj ponuda na svoje ime
Ponuda Dana facebook  možete poklanjati prijateljima
Dobra marinada za još bolji roštilj
Upravo su marinade ključni čimbenik koji će komad mesa ili ribe na roštilju činiti vrhunskim jelom.
Ne samo da uvelike doprinose okusu i omekšavaju strukturu mesa, marinade mogu neutralizirati štetno djelovanje roštiljanja na zdravlje.
Većina marinada ima kiselu osnovu, primjerice ocat, vino ili limunov sok jer kiselina oslabljuje mišićno tkivo čineći meso mekšim i sočnijim u ustima.
Marinade u svojoj osnovi mogu sadržavati čak i mliječne proizvode koji osim što posjeduju blagu kiselost i tako potiču omekšavanje mesa, ujedno sadrže i kalcij za kojeg se smatra da aktivira enzime koji denaturiraju odnosno razgrađuju proteine.
Komercijalne marinade u svom sastavu ponekad sadrže proteaze – enzime koji razgrađuju mišićna vlakna i vezivno tkivo bilo kojeg mesa s kojim dođu u doticaj.
Takvi se enzimi prirodno mogu pronaći u voću poput kivija, dinje i papaje.ao što se odležavanjem mesa dobiva njegova nježnija struktura. Izvor: Gastro.hr

Nema komentara:

Objavi komentar