četvrtak, 14. kolovoza 2014.

Set noževa od nehrđajućeg čelika Royal Line Switzerland - 7 komada za 125kn! Neka vam kuhanje napokon postane zabavno

Ponuda uključuje:
set noževa od 7 komada od nehrđajućeg čelika marke Royal Line Switzerland iz asortimana tvrtke Filcer usluga
Ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku
Materijal:
- oštrica: nehrđajući čelik obložena non stick keramičkim slojem
- drška: guma
Set se sastoji od:
- velikog noža (20cm)
- santoku noža (20cm)
- noža za kruh (20cm)
- uslužnog noža (12cm)
- noža za povrće (8cm)
- noža za sir (11cm)
- noža za pizzu (10cm)
- pomagala za guljenje povrća
Proizvod se preuzima dostavom ili osobno uz prethodnu najavu, na adresi Ozaljska 13, Zagreb, Frizerski salon L&K (u vremenu od: pon, uto, čet, pet: 16,30h -18,30h; sri, sub: 9h -11h)
Ukoliko se odlučite za dostavu nakon primitka potvrde o uplati potrebno je poslati mail na filcer@net.hr s podacima: ime, prezime, adresa za dostavu i kontakt broj
Dostavu vrši City Express
Nadoplaćuje se: 21.30kn
Rok za isporuku: 5 radnih dana
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Proizvod je potrebno osobno preuzeti ili naručiti najkasnije do: 13.10.2014.
Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste proizvod naručili, a niste ga preuzeli
Kontakt:
098 488 419
filcer@net.hr
Možete iskoristiti više ponuda na
svoje ime
Ponuda Dana facebook  možete poklanjati prijateljima
Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
Savjeti kako na najbrži i najučinkovitiji način možete narezati velik broj namirnica:
Sjeckanje povrća
Povrće ili voće stavite po mogućnosti na veliku dasku, da ne bi za vrijeme sjeckanja padalo s daske. Dugačak nož držite jednom rukom za držak, a drugom za hrbat noža. Sjeckajte tako da nož pomičete uspravno, gore i dolje.
Te pokrete ponavljajte dok povrće ili voće nije dovoljno isjeckano. Povrće ili voće koje pušta sok prilikom rezanja, sjeckanja ili kosanja, ne usitnjavajte na drvenoj dasci nego na porculanskoj pločici ili zdjeli.
Prije usitnjavanja povrće i voće dobro operite, ogulite, ostružite, uklonite koštice, sjemenje i oštećene dijelove.
Rezanje
Luk, krumpir, korabu i slično povrće očistite, operite i stavite na dasku. Povrće prvo režite na ploške, a zatim, pridržavajući ga da se ploške ne raziđu na trakice.
Izvor: Ekrtica.com

Nema komentara:

Objavi komentar