utorak, 12. svibnja 2015.

Aromaterapijska masaža cijelog tijela u centru Lydian – 60 ili 90 minuta od 85kn! Podarite sebi kvalitetno vrijeme za opuštanje koje zaslužujete

Ponuda Dana Facebook uključuje:
aromaterapijski tretman po izboru u centru Lydian - aromaterapija i prirodna kozmetika
Tretman uključuje: ​aromaterapijsku masažu cijelog tijela individualno prilagođenim eteričnim uljima​, a desno pročitajte više o tretmanima
birate:
- 1 aromaterapijski tretman od 60 minuta za 85kn
- 1 aromaterapijski tretman od 90 minuta za 99kn
Tretmane izvodi Lidija Modrušan, aromaterapeut specijalist
Ponuda je namijenjena ženama i muškarcima
Broj dolazaka: 1
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Rok iskoristivosti: 9.7.2015.
Rezervacija termina 3 dana ranije
Ponuda Dana Facebook se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 48h ranije
Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
Kontakt:
095 8239 775
lidija@lydian-aromaterapija.com
Kostelska 1, Trešnjevka
Radno vrijeme:
pon - pet: 10h - 21h
Možete iskoristiti 1 ponudu na svoje ime
Ponude možete poklanjati prijateljima
Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
Lydian - aromaterapija i prirodna kozmetika 
U Centru Lydian ​aromaterapija očekuje vas vrhunski tretman koji pomaže u uklanjanju raznih bolova, loše cirkulacije, nesanice, problema s probavom, kožnih problema kao i probleme depresije i anksioznosti.
Aromaterapija 
Aromaterapija općenito predstavlja postupak koji obuhvaća posebne masažne tehnike s elementima limfne drenaže i akupresure.
Odlična je i kao preventivni tretman jer pomaže u smanjenju napetosti i stresa te rješavanju različitih zdravstvenih problema. Preporučuje se svima, a posebno osobama koje dugo stoje ili sjede na radnom mjestu te koji su izloženi svakodnevnom stresu i užurbanosti. 
Pomoću različitih aromaterapeutskih metoda, eterična ulja vrlo brzo prodiru u kožu, a na kraju dospijevaju u krvotok i cijeli organizam. Aromaterapija je najefikasnija kao preventivna mjera u održavanju zdravlja i vitalnosti. Ona stimulira, oslobađa napetost i odlično je sredstvo u borbi protiv tjeskobe, depresije, stresa, glavobolje, nesanice, poremećaja u probavi te bolova u mišićima i zglobovima. 
Aromaterapeutska masaža je jedan od najugodnijih načina primjene aromaterapije. Tretman je odličan za uspostavljanje emocionalne ravnoteže, a najvažnije je da do toga dolazi potpuno prirodnim putem uz pomoć eteričnih ulja i blagotvornog dodira. 
Aromaterapeutski tretman se sastoji od uvodnog individualnog razgovora, uzimanja zdravstvene anamneze te pregleda tijela sciljem procjene zdravlja i energetskog statusa. 
Na temelju dobivenih podataka (stanja klijenta) određuju se eterična ulja, daju se savjeti iz prehrane, određuju se vježbe disanja i pokreta koje klijent kontinuirano sam primjenjuje, a u suradnji s aromaterapeutom. Eterična ulja preporučuje aromaterapeut ovisno o stanju klijenta, 
ali naravno da uzimaju u obzir i želje klijenata.

Nema komentara:

Objavi komentar