srijeda, 18. veljače 2015.

Pordenone, Dan Žena, garantirani polazak - sajam cvijeća i vrtlarstva uz uključen prijevoz za 150kn! Posjetite festival kojim se u Italiji slavi proljeće uz nadoplatu ulaznice

Ponuda Dana uključuje:
putovanje u Pordenone na sajam cvijeća i vrtlarstva za jednu osobu u organizaciji Turističke agencije Insula
Putovanje uključuje:
- prijevoz turističkim autobusom
- posjet sajmu Ortogiardino u Pordenoneu
- predstavnika agencije u autobusu
- jamčevinu, organizaciju i provedbu putovanja
Potrebna nadoplata za ulaznicu na sajam cvijeća 8 €
Datum putovanja: 7.3.2015
Garantirani polazak iz Zagreba s Autobusnog kolodvora u 1h, iz Ivanca (Trg hrvatskih ivanovaca) u 23.30h, iz Varaždina (parkiralište kod groblja) u 23h, iz Čakovca (ispred hotela Park) u 22.30h, iz Preloga (kod osnovne škole) u 22h
Potrebno se obući sukladno vremenskim prilikama
Povratak u Zagreb 7.3.2015. večernjim satima
Potrebno je minimalno 40 putnika za popuniti bus
Za ovo putovanje potrebna vam je važeća osobna iskaznica
Posjetite Facebook sajma Ortogiardino
Nakon kupovine potrebno je napraviti rezervaciju putem maila info@insulatour.com kako biste dobili sve potrebne informacije u vezi putovanja
Bitno je naglasiti da kupovinom ove ponude potvrđujete i slažete se s općim uvjetima putovanja
Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
Kontakt agencije:
040 637 555
091 2552 966
Glavna ulica 5, Prelog
Mogućnost doplate osiguranja od otkaza, zdravstveno, nezgoda - na upit u agenciji
Ponuda Dana se smatra iskorištenom ukoliko se putnik ne pojavi ili ne nađe zamjenu
Možete iskoristiti 1 ponudu na svoje ime
Ponude možete poklanjati prijateljima
Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
Pordenone - sajam cvijeća i vrtlarstva
Sajam Ortogiardino u Pordenoneu predstavlja važan događaj sjeveroistočne Italije, festival kojim se slavi proljeće u Italiji. Zanimljiv je kako profesionalnim vrtlarima tako i vrtlarima amaterima, ali i svim onima koji vole cvijeće.
Na sajmu se može pronaći skoro svaka biljka za kojom uzdišemo iz vrtnih časopisa ili knjigama o cvijeću. Osim biljaka, oko 200 izlagača na izložbenom prostoru od 25000m2 zatvorenih površina i 10000m2 otvorenog prostora nude i lukovice, sjeme, pribor za vrtlarstvo, a samom šetnjom kroz sajam može se „skupiti“ mnoštvo ideja o uređenju vlastitog biljnog kutka bilo da se radi o dnevnom boravku ili uređenju vrta.
Uređenje upotpunjuju biljke koje nema svaki susjed, a mogu se kupiti vrlo povoljno. Na sajmu će, između ostalog, biti izloženo i tropsko cvijeće i biljke te oprema i proizvodi za područje hortikulture, florikulture, namještaja za vrtove, parkove i terase.
Program putovanja
Polazak na dan 6.3.2015. iz Preloga u 2.30h (kod Osnovne škole), iz Čakovca u 3h (hotel Park), iz Varaždina u 3.30h (parkiralište kod groblja), iz Ivanca u 04:00 (Ivanečka špica).
Polazak autobusa 7.3.2015. s autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502-506) u 5.30h. Slijedi vožnja prema Rijeci i ukrcaj putnika na Vratima Jadrana (oko 7.30h. Slijedi vožnja kroz Italiju do Pordenonea. Planirani dolazak u Pordenone na sajam cvijeća oko 9.30.
Ostanak na sajmu planiran je do 15 sati. Po povratku obavite shopping u novootvorenom centru Tiare Shopping u Villesseu.
 Polazak iz Villessea oko 19h uz usputna zaustavljanja.
 Dolazak u Hrvatsku u večernjim satima.

Nema komentara:

Objavi komentar