utorak, 12. kolovoza 2014.

Lignje ili puretina ispod peke s krumpirom i povrćem za 1 osobu za samo 49kn! Uživajte u specijalitetima na domaći način

Ponuda uključuje:
meni po izboru za jednu osobu u Restoranu Mrkvica
Klikom na "kupi" birate:
- puretinu ispod peke s krumpirom i povrćem za 49kn
- lignje u ćupu s krumpirom ispod peke, riblju juhu, prilog od krumpira i povrća i domaći kruh za 49kn
Dodatnu konzumaciju možete nadoplatiti u restoranu prema redovnom cjeniku
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Rok iskoristivosti ponude: 9.10.2014.
Dolazak je potrebno najaviti dan ranije
Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste rezervirali termin, a niste ga otkazali minimalno 8h ranije
Radno vrijeme:
pon - pet: 7h - 23h
sub, ned: 7h - 19h
Kontakt:
01 5604 146
099 4049 656
restoran.mrkvica@gmail.com
Adresa: Jurišićeva 19, Centar
Možete iskoristiti neograničen broj ponuda na svoje ime
Ponuda Dana najnovije ponude  možete poklanjati prijateljima
Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
Napravite kod kuće: Punjene lignje 

Lignje su vrhunska morska delicija koja će u kombinaciji s finim prilogom i vrhunskim vinom oduševiti i najzahtijevnije gastronome.
Za pripremu punjenih liganja trebat će vam:
1 kg liganja
maslinovo ulje
4 češnja češnjaka
malo peršina
10 dag riže
500 ml pasirane rajčice
sol i papar
1 jaje 
Ispržite češnjak narezan na sitno i dodajte krakove koje ste prethodno narezali dok ste čistili lignje. 
Krakove pržite zajedno s češnjakom neko vrijeme i to svega nekoliko minuta na laganoj vatri. Zatim dodajte rižu, papar, peršin i sol te 2 dl vruće vode.
Kada riža upije vodu uklonite smjesu sa vatre i počnite puniti lignje.
U međuvremenu stavite i kuhati jaje, ogulite ga, narežite i pomiješajte sa smjesom. 
Nakon što napunite lignje stavite ih u pećnicu zagrijanu na 150 stupnjeva na 30 minuta. Izvor: Savjetnica.com

Nema komentara:

Objavi komentar