petak, 18. travnja 2014.

Kotlet, pečenica, ćevapi i ražnjići za 2 osobe uz priloge i salatu za 49kn umjesto 100kn! Počastite se mesnom platom za dvoje u centru grada

Ponuda uključuje: mesnu platu s prilogom za 2 osobe uz sezonsku salatu u Bistrou Vodenica
Meni uključuje:
- glavno jelo: kotlet, pečenice, ćevapi i pileći ražnjići za 2 osobe
- prilozi: pommes fries, luk, ajvar i sezonska salata
Ponuda se odnosi na konzumaciju hrane u restoranu
Dodatnu konzumaciju možete nadoplatiti u restoranu prema redovnom cjeniku
Restoran ima veliku terasu
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Rok iskoristivosti ponude: do 17.6.2014.
Dolazak je potrebno najaviti 24 sata unaprijed
Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 12h ranije
Kontakt:
01 3766 440
vodenica@staravodenica.hr
Adresa:
Ilica 109
Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
Ponuda Dana  možete poklanjati prijateljima
Gratinirana piletina s povrćem i mozzarellom 
Gratiniranje je jedan od pomoćnih kulinarskih postupaka za pripremu slanih ili slatkih jela s preljevom, koja prilikom pečenja oblikuju finu zlatno-smeđu koru. 
Gratinira se u pećnici ili na grillu, prelijevanjem umakom, posipanjem naribanim sirom, krušnim mrvicama ili drugim umacima.

Sastojci:
- pileći file - 0,25 kg
- tikvice - 0,05 kg
- paprika - 0.05 kg
- rajčica - 0,10 kg
- sol - 0,001 kg
- ulje - 0,05 l
- mozzarella - 0,10 kg
Priprema 
Pileći file ispečemo na žaru, povrće isto tako na jako malo masnoće. 
Sir mozzarellu isječemo na ploške. Ispečeni pileći file stavimo na tanjur za gratiniranje te na njega poslažemo povrće i na kraju završimo s mozzarelom.
Gratiniramo dok se mozzarela ne rastopi i ne dobije zlatno žutu boju. Izvor članka: Svijet-ljepote.hr

Nema komentara:

Objavi komentar