ponedjeljak, 17. ožujka 2014.

Hobotnica s krumpirom, riblja juha i rožata ili boškarin s njokima, juha od tartufa i tiramisu Mesni ili riblji meni za dvije osobe za 119kn!

Ponuda uključuje:
ručak ili večeru za dvoje u Restoranu Casablanca
Klikom na kupi birate željeni meni:
MENI 1:
- juha od tartufa u pečenom kruhu
- boškarin A la wild i domaći njoki
- tiramisu kolač
MENI 2:
- riblja juha
- hobotnica ispod peke s krumpirom
- dubrovačka rožata
Ponuda se odnosi na konzumaciju hrane u restoranu
Dodatnu konzumaciju možete nadoplatiti u restoranu prema redovnom cjeniku
Besplatan parking
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Rok iskoristivosti: 14.4.2014.
Dolazak je potrebno najaviti minimalno 24h ranije
Radno vrijeme: pon - sub: 8h - 23h
Kontakt: 01 6040 390
Adresa: Ulica grada Vukovara 271
Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 12h ranije
Možete iskoristiti 2 ponude na svoje ime
Ponuda Dana facebook  možete poklanjati prijateljima
Hobotnicu ponovite i u vlastitom domu i oduševite društvo:
Tko voli i želi hobotnicu ispod peke, a ne čeka mu se ljeto, more i prave peke s pravom vatrom, neka pogleda ovaj recept i požuri u ribarnicu. Dobar tek!
U lonac bez vode stavimo očišćenu i odleđenu hobotnicu, poklopimo, uključimo laganu vatru i kuhamo hobotnicu u vlastitom soku 20-ak minuta.
Za to vrijeme krumpir, mrkvu i luk ogulimo i narežemo na četvrtine te ih premjestimo u zdjelu.
Zatim ih posolimo, promiješamo i zdjelu poklopimo tanjurom.
Kuhanu hobotnicu narežemo na komade od po dva kraka, a krumpir, mrkvu i luk premjestimo u vatrostalnu posudu.
Potom dodamo grančicu ružmarina, neočišćene režnjeve češnjaka, mini rajčice, ulijemo polovicu bijelog vina i preko svega rasporedimo komade hobotnice.
Zatim sve zajedno začinimo solju i paprom, prelijemo s malo maslinovog ulja, prekrijemo aluminijskom folijom i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 200°C. Nakon 40 minuta maknemo foliju, okrenemo komade hobotnice, ulijemo preostalo vino i vratimo u pećnicu na još 40 minuta. Izvor recepta: Crochef.com


Nema komentara:

Objavi komentar