četvrtak, 10. listopada 2013.

Tajland - 6 dana za dvije osobe u hotelu s povratnom avionskom kartom za 15.000kn! Upoznajte ovu fascinantnu zemlju i osjetite svu egzotiku koju nudi

Ponuda uključuje:
5 noćenja s povratnom avionskom kartom za dvije osobe u Bangkoku
Zrakoplovne pristojbe uključene su u cijenu
Putovanje organizira putnička agencija Sunčana Vura
Ponudu možete kupiti do 30.10.2013.
Važna napomena:
najkasnije 3 dana nakon kupovine potrebno je agenciji javiti termin putovanja
Ponudu možete iskoristiti u periodu 1.12.2013. - 31.3.2014. izuzev perioda 13.12.2013. - 11.1.2014.
Termin putovanja birate prema raspoloživosti, u dogovoru s agencijom Sunčana Vura
Hotel birate u dogovoru s agencijom Sunčana Vura
Neki od hotela koje možete odabrati pogledajte na linku hoteli
Leti se aviokompanijom Qatar Airways
Možete kupiti više ponuda na svoje ime, spojiti ih i produžiti boravak
Opcija plaćanja: preko portala kupujete rezervaciju u iznosu od 750kn, a preostali iznos od 14.250kn plaćate agenciji Sunčana Vura
Ostatak možete uplatiti odjednom na račun agencije ili putem Diners kartice ili Master kartice (Erste banka) do 12 rata
Polazak je iz Zagreba
Za ovo putovanje potrebno je imati važeću putovnicu te vizu
Dozvoljena prtljaga: u prtljažni prostor 1 komad do 23kg/osoba; u kabinu 1 komad 8kg/osoba i 1 manja ručna prtljaga (npr. torbica)
Nadoplata se vrši za prtljagu iznad 23kg u prtljažni prostor, cca 100 €/komad
Dijete do 2 god starosti ima 50% popusta na kupovinu ovog aranžmana putem agencije: 7.500kn
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Kontakt agencije:
099 736 8726
sanja.pangracije@suncana.org
Adresa agencije: Kožarska 2, Zagreb
Bitno je napomenuti da ste kupovinom ove ponude suglasni s općim uvjetima putovanja
Ponuda Dana facebook  možete poklanjati prijateljima
Već na prvom presjedanju s aviona na avion znat ćete da ste krenuli na jedno zaista posebno mjesto. Dočekat će vas nevjerojatno simpatične stjuardese s nevjerojatno toplim gestama i širokim osmijehom i pobrinuti se da vas smjeste na vaše mjesto, da vas ušuškaju najljepšim dekicama i jastučićima koje ste ikad vidjeli, ponude svježim voćem i ukrase svježim orhidejama koje u zemlji u koju krećete rastu kao naši maslačci.
Upoznat ćete kulturu nešto drugačiju od naše pa ćete na jednom mjestu vidjeti najbogatije i najsiromašnije. Vidjet ćete beskućnika kako peče žohare i prodaje ih na štapiću a onda navečer legne pored tog istog improviziranog roštilja na kojemu je ranije radio, pokrije se kartonom i zaspe, ali zato nećete tako lako sresti prosjaka. Vidjet ćete 85 katova visoke hotele uz koje će biti naslonjene improvizirane kuće od blata, slame ili kartona u kojima ponekad spava i preko desetero ljudi.
Sve one rajske plaže iz raznih holivudskih filmova poput dobrog starog Bonda ili mladog Dicapria i njegove plaže Žal, sve se one nalaze upravo na Thailandu. Milijuni šarenih ribica, najmodrije i najprozirnije more na svijetu, predivno vrijeme, kilometarske pješčane plaže, skrivene uvale, palme, kokosi, čarobni vrtovi, predivni parkovi, hramovi, rijeke, običaji, izleti, najromantičnija mjesta ali i najluđi provodi..Sve to naći ćete na Thailandu.
Za otprilike 200 kuna dvoje ljudi unajmit će taksi i vozača da ih vozi od lokacije do lokacije u razumnoj kilometraži cijeli jedan dan, pojesti dva ili tri obroka uključujući i predjelo i desert, popiti piće i kupiti suvenir za poklon prijatelju. Na Thailandu ćete shvatiti kako bi neke materijalne stvari trebale biti puno povoljnije a neke nematerijalne puno cijenjenije. Thailand će vam se urezati u sjećanje i uspomene na njega držat će vas sretnima dugo nakon što se vratite svojim rutinama. Počastite se ovim putovanjem, neće vam biti žao jedne sekunde, obećajemo.



Nema komentara:

Objavi komentar