ponedjeljak, 27. veljače 2012.

  u klimatiziranoj dvorani nalazi se sportski teren sa vrhunskom umjetnom travom „Future“ nizozemskog proizvođača Edelgrasprednost ovog terena: specijalni amortizirajući sloj ispod trave čija je svrha zaštita zglobova koljena, kukova i kralježnice i koji daje ugođaj igranja na prirodnom travnatom terenu - teren je opremljen mekanim mantinelama sa strana kao zaštita od udaraca u zid - dimenzija terena je 35 x 16 m, što ga čini idealnim za rekreativno igranje malog nogometa u ekipama 4+1Ponuda Dana aktivne ponude se odnosi na 60 minuta najma dvorane za nogomet.

utorak, 21. veljače 2012.

5 bodywave-a i 50 minuta solarija za 195 kn

Korisnik istovremeno na bodywave-u i sunčanju. Ponuda Dana aktivne ponude se ne preporuča: trudnicama, dojiljama te osobama koje imaju velike probleme s proširenim venam. Trajanje: bodywave 10 min, nezavisno od trajanja tretmana sunčanja. Sunčanje: 50 min koje korisnici mogu iskoristiti kako njima odgovara.

četvrtak, 16. veljače 2012.

Oxyfat, power plate slim i body wrapping - 24 tretmana za mršavljenje za 475kn

Ponuda Dana facebook uključuje 8 oxifat tretmana, 8 power plate slima i 8 bodywrapinga. Power plate je aparat za vibracijski trening s kojim se postižu intenzivni rezultati nakon samo desetak minuta vježbanja dnevno. Utječe na trenutno poboljšanje cirkulacije, povećava mišićnu snagu, smanjuje celulit i smanjuje konfekcijski broj u vrlo kratkom roku, naravno uz pravilnu ishranu.

utorak, 14. veljače 2012.

Naočalne leće, kompletni pregled očiju i ispitivanje vidne oštrine za 149kn

Ponuda Dana uključuje naočalne leće u vrijednosti 350,00 kn i refrakcijski pregled očiju u vrijednosti 150,00 kn u Optici Optotim na dvije lokacije u Zagrebu i dvije u Zadru. Refrakcijski pregled podrazumijeva biomikroskopski pregled vanjskih dijelova oka, ispitivanje vidne oštrine, propisivanje eventualne potrebne korekcije naočalama ili kontaktnim lećama, mjerenje zakrivljenosti rožnice i mjerenje očnog tlaka beskontaktnom kompjuterskom metodom.

četvrtak, 9. veljače 2012.

Škola stranih jezika Latina - početni engleski, njemački, španjolski ili talijanski jezik za 290 kn

Upoznati ćete se s osnovama odabranog jezika u govoru i pismu, naučiti predstaviti sebe, svoju obitelj, opisati svoj dan, prijatelje, posao, snaći se u novoj državi, tražiti informacije, odabrati hranu u restoranu, sobu u hotelu, boje, brojeve i sve ostalo što prema našem programu spada u osnovni paket koji sadrži 20 sati nastave. Škola stranih jezika Latina posjeduje certifikat ISO 9001:2008, sustav upravljanja kvalitetom u području usluga poduke stranih jezika i prevođenja. Dobiveni certifikat potvrda je kvalitete rada te isti omogućuje praćenje i poboljšanje najvažnijeg cilja škole, a to je zadovoljstvo polaznika. Certifikat ISO 9001:2008 znači da se kontinuirano prati rad profesora i napredak polaznika. Ponuda Dana facebook uključuje provode se analize i nadgledanja cjelokupnog rada škole, profesori poštuju sve norme i procedure u pripremi i provođenju nastave, poslovanje je dokumentirano što rezultira visokom razinom kvalitete u našem radu. Dugogodišnje isticanje kvalitete i uspješnog rada i ove godine, kao i prošle, popratilo je također i Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, dodijelivši nam bespovratna poticajna sredstva za nastavak uspješnog djelovanja ocjenivši naš ambiciozni program rada i stručnosti vrlo pozitivnim.

utorak, 7. veljače 2012.

Ugradnja zubnog implantata sa metalno keramičkom krunicom

Ponuda Dana savjetuje najčešće se implantati mogu ugraditi i u slučajevima kad nema dovoljno kosti za ugradnju, ali je tada potrebno učiniti i jedan od tzv. postupaka augmentacije kosti kako bi se osigurala dovoljna količina kosti za implantaciju. Takvi se postupci dodatno naplaćuju prema važećem cjeniku i nisu sastavni dio ove ponude. Trajnost zubnih implantata prije svega ovisi o tome kako ih pacijent održava. Uz odgovarajuću oralnu higijenu te redovite kontrolne posjete (najmanje jednom svaka četiri mjeseca), nema razloga da implantati ne potraju vrlo dugi niz godina.