srijeda, 28. prosinca 2011.

Šišanje, frizura i pakung + još dva dolaska na fen frizuru za 135kn

Termin se može otkazati najmanje 12 sati ranije. Ukoliko se termin ne otkaže na vrijeme, usluga se smatra iskorištenom. Ponuda Dana aktivne ponude uključuje prethodnu najavu 5 dana ranije na broj telefona 01/ 4839-114. Tretman u prosjeku traje oko sat vremena, ovisno o dužini kose.

utorak, 27. prosinca 2011.

Ples na šipci uz elemente meditacije i stretcha

Ponuda Dana uključuje mjeseca dana treniranja „strong and gentle“ programa koji je baziran na elementima meditacije i plesa na šipci.Treninzi će se održavati jednom tjedno u periodu od 09.01. do 31.01.2012. Svaki trening traje 120 minuta.Dobna granica za treniranje je minimalno 18 godina.

ponedjeljak, 19. prosinca 2011.

Sve usluge frizerskog salona po izboru u samom centru grada u Hotelu Dubrovnik

Naravno, ukoliko žele, korisnici mogu nadoplatiti dodatne usluge. Ponuda Dana facebook uključuje korisnici kupnjom ove ponude ostvaruju dodatni popust od 50% popusta na svaki sljedeći dolazak u salon Sara.U salonu pretežito koristimo preparate marke Framesi i Macadamia.

četvrtak, 15. prosinca 2011.

srijeda, 14. prosinca 2011.

Plišani medvjedić ili majmun s Vašom fotografijom + šalica s fotografijom po izboru

Nakon što je odabrao poslovnicu koja mu je najbliža, korisnik na mail adresu šalje dvije kvalitetne fotografije koje želi na medi i šalici ili ih osobno donosi u odabranu poslovnicu. Kroz 48h od trenutka kad su fotografije poslane studiju i zaprimljene, korisnik može otići u poslovnicu te pokupiti medu i šalicu sa svojim fotkama. Ponuda Dana facebook Moguće slanje HP expresom, troškove slanja snosi naručitelj. Jedna osoba na svoje ime može iskoristiti jednu uslugu te može kupiti neograničen broj usluga na poklon prijateljima

nedjelja, 11. prosinca 2011.

Božićna srebrna smreka - ovaj Božić drvce kupite na vrijeme i ne izlazite iz topline doma na Badnjak

Božićna srebrna smreka za 125 kn umjesto 250. Ponuda Dana facebook uključuje božićno drvce - srebrnu smreku od 1,5-2m visine. Korisnik može iskoristiti neograničen broj usluga na svoje ime te može kupiti neograničen broj usluga na poklon prijateljima

srijeda, 7. prosinca 2011.

Naučite svirati sintisajzer za 195kn umjesto 600kn + isti uvjeti za cijelu godinu

Grupe su namjerno male kako bismo zadržali individualni pristup tako da će u grupama biti najviše četvero polaznika. Novi korisnici koji kupe ovu uslugu, imaju mogućnost sljedećih godinu dana pohađati poduke po istoj cijeni. Ponuda Dana facebook uključuje tečaj mogu pohađati svi - od početnika do iskusnih glazbenika.

ponedjeljak, 5. prosinca 2011.

Organizirani doček Nove godine u Hotelu Picok**** uz 3 polupansiona i korištenje wellnessa za 1.045kn

Djeca do 7 godina imaju gratis smještaj dok djeca od 7 do 15 do godina imaju 50% popusta. Hotel Picok je mislio i na najmlađe te je u ponudu uključena briga za djecu, to jest animatori koji će zabavljati mališane.Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelles internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama. Korisnici mogu birati mjesto dočeka Nove godine. Naime, Hotel Picok nudi mogućnost tri lokacije unutar hotela gdje se može provesti najluđa noć. To su: Sala sv. Martin, Restoran Đurđevačka iža ili Pub. Na sva tri mjesta Vas očekuje Ponuda Dana facebook piće dobrodošlice, šampanjac u ponoć i vatromet. Za zabavu u sali i restoranu je zadužena grupa Prezent iz Čakovca, a u Pubu je kombinacija benda i Dj-a.