srijeda, 26. listopada 2011.

Pilates ili trening po izboru u trajanju od mjesec dana

Ljeto je prošlo i na pola godine zatvaramo sezonu badića i golišavih nogu. Ne dozvolite da Vas zima i sve one prefine sarmice zeznu - preduhitrite ih i pripremite se za tamanjenje kolačića bez grižnje savjesti :) Ponuda Dana osigurala Vam je mjesec dana vježbanja po izboru u Pilates studiju Isis na Trešnjevci, osigurajte svoje mjesto u grupi i samo opušteno :)

petak, 21. listopada 2011.

Čokoladna aromamasaža ili aromasaža maceratom gardenije

Potrošili ste sve kupljene čokoladna masaža, a taman ste razmazili svoje tijelo i navikli ga na vješto tapkanje i gnječenje uzduž i popreko Vaših umornih leđa. Vrijeme je da si ponovno priuštite taj slatki užitak. Prestanite se ljutiti na partnera i vrtiti se ukrug pokušavajući sprovesti samomasažu - ionako Vam svakim istezanjem ruke škljocne neka druga kost. Lezite na nježnu bijelu podlogu, spustite kapke i zamislite najljepše mjesto na svijetu obojano zeleno plavom bojom ispunjeno toplim zrakama i cvrkutom nirvane. Ponuda Dana vodi Vas na Lanište u Neroli studio za aromaterapiju i njegu lica i tijela gdje će Vas razmaziti kako to samo profesionalci znaju :)

utorak, 18. listopada 2011.

Lifting lica s revitalizacijom ili mikrodermoabrazija sa čišćenjem lica za 165kn


Ponuda Dana aktivne ponude uključuje mikrodermoabrazija i čišćenje lica ili lifting lica koji uključuje peeling, radiofrekvenciju, ampulu, masažu i masku.
Naravno, pogledajte je na
Centar zdravlja i ljepote Bella. Tretman traje 60 - 90 minuta.
Tretman se obavlja u jednom dolasku. Tretmani se ne preporučaju trudnicama, osobama s ugrađenim elektrostimulatorom, imunološkim ili malignim bolestima te osobama s otvorenim ranama ili bolestima kože. .
Naravno :) Koristimo kozmetiku Gerard's. U cijelom svijetu, od 1970. godine talijanski brand Gerard`s je simbol visoke kvalitete kozmetike u službi ljepote. Gerard`s ima liniju za lice i za tijelo prilagođenu svim tipovima kože i dobnim uzrastima te je prikladan za kućnu i profesionalnu upotrebu.

srijeda, 12. listopada 2011.

Postanite turistički pratitelj

Ponuda uključuje 60 sati tečaja za turistički pratitelj. Nakon odslušanog tečaja korisnike čeka praktični dio, izlet u Budimpeštu.
Dobije li se po završetku tečaja diploma ili potvrda o završenom tečaju?
Nakon položenog tečaja polaznici dobivaju diplomu i iskaznicu sa kojom mogu raditi kao turistički pratitelj u bilo kojoj agenciji po cijeloj Hrvatskoj te s kojom možete zarađivati više od 300kn dnevno. Tečaj počinje 19. studenog. Po grupi je oko 30 polaznika. Tečajevi će se održavati subotom u vremenu od 8h do 16h. Trajanje predavanja je različito ovisi o kojoj se suboti radi. Raspored možete pogledati na linku PonudaDana.

četvrtak, 6. listopada 2011.

Pregled koštanog statusa u Poliklinici na Vrbiku za 295kn umjesto 655kn - čuvajte svoje kosti

U zadnje vrijeme prate Vas neki čudni zvukovi škljocanja i pucketanja i čini Vam se da se ponavljaju u postojanim intervalima. Nekad se sagnete, nekad potrčite, a nekad je dovoljno da Vas netko jednostavno malo pomjeri u tramvaju i Vi se osjećate kao da Vam je kralježak ispao iz džepa. Ukoliko imate problem sa kosti i zglobovima ili želite spriječiti kasnije komplikacije, Ponuda Dana facebook za Vas je pripremila zaista korisnu ponudu u Poliklinici K-centar gdje ćete obaviti svu potrebnu dijagnostiku i liječenje i sačuvati svoje kosti jer one će Vam služiti koliko im dozvolite.

ponedjeljak, 3. listopada 2011.

Riješite se stresa, boli i celulita uz ručni masažer


Našu internet stranicu i infracrveni ručni masažer možete pogledati na Ponuda Dana facebook.
Molimo korisnike da nam odmah nakon isteka ponude pošalju e-mail sa svojim podacima - imenom i prezimenom, kućnom adresom, poštanskim brojem i mjestom stanovanja te kontakt telefonom na naš e-mail prodaja@electus-webshop.com.
Dostava iznosi 19kn plus pdv za cijelu Hrvatsku i plaća se po primitku paketa. Paket na kućnu adresu stiže kroz 5 radnih dana nakon slanja narudžbe.
Masažer ima šest različitih funkcija: toplinska obrada - infracrvena svjetlost, shiatsu masaža, masaža tijela i lica, mikro masaža, točkasta masaža te masaža valjkom.