ponedjeljak, 26. rujna 2011.

10 LPG tretmana + 3 infracrvena bodywrappa za 890kn umjesto 4.050kn


Body wrapping se vrši posebnim tzv. "svemirskim hlačama" s infra-crvenim zrakama i nanošenjem vrhunskih aktivnih supstanci na samu kožu. Infra-crvene zrake mogu istovremeno vibrirati, što povećava prodiranje vibracije u unutrašnjost stanica, aktivira njihovo oblikovanje, pospješuje cirkulaciju krvi te pojačava metabolizam. Krajnji rezultat je Ponuda Dana aktivne ponude smanjenje celulita i centimetara u obujmu.
LPG tretmani kao i bodywrapping traju po pola sata.
Korisnice mogu odabrati između gornjeg i donjeg dijela tijela, tretira se ili gornji dio: ruke, leđa i trbuh ili donji dio: noge, trbuh i stražnjica ( ovisi jeste li ginoidni ili androidni tip). Naravno, ali u dogovoreno vrijeme izvan radnog vremena za žene :)

ponedjeljak, 19. rujna 2011.

4 kavitacije i 4 limfne drenaže za 590kn umjesto 2.520kn

Zato Vam PonudaDana aktivne ponude u suradnji sa Beauty centrom Style nudi jednostavniju verziju skidanja suvišnih kilograma i oblikovanja tijela :) Četiri kavitacije i četiri limfna drenaža savim su dovoljne kako bi svoje tijelo doveli u red i bez svima dosadnih i mukotrpnih dijeta!
Radno vrijeme salona je radnim danom od 9h do 21h te subotom od 8h do 16h.
Tretmani su vrlo ugodni.
Cijeli tretman traje sat i 15 minuta. Kavitacija traje 40 minuta, a limfna drenaža 30 minuta. Tretmani se mogu iskoristiti u 4 dolaska.U jednom tretmanu se gubi od 1- 3 centimetra. Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana.
Koristimo prirodnu kozmetiku bez umjetnih boja, mirisa i konzervansa.

četvrtak, 15. rujna 2011.

Anti stresna masaža, limfna drenaža, maska ili peeling lica i korištenje vanjskih bazena za 195kn

Koristimo Biovitalis, Afrodita i Cattier kozmetiku. Tretmani su PonudaDana facebook veoma ugodni i opuštajući.
Korisnici ove ponude ostvaruju besplatan ulaz na vanjske bazene. Nažalost, unutarnji bazeni su u izradi pa nisu na raspolaganju.
opuštajuća  masaža Anti stresna masaža traje 60 minuta, potom se korisnici, ako žele mogu otuširati, zatim prelaze na limfnu drenažu. Riječ je o limfnoj drenaži aparatom koja traje 30 minuta. Za vrijeme limfne drenaže korisnici imaju masku ili peeling lica na bazi domaćih eko proizvoda. traje 60 minuta, potom se korisnici, ako žele mogu otuširati, zatim prelaze na limfnu drenažu. Riječ je o limfnoj drenaži aparatom koja traje 30 minuta. Za vrijeme limfne drenaže korisnici imaju masku ili peeling lica na bazi domaćih eko proizvoda.

petak, 2. rujna 2011.

Intenzivnni tečaj jezika u školi u centru

Ležite zavaljeni na plaži, lagano pijuckate limunadu i preko naočala škicate komade. Iznenada Vam prilazi preplanuli, isklesani Talijan i obraća Vam se božanskim glasom. Škola stranih jezika će početi od 03. listopada 2011. no termini tečajeva će se održavati svaki mjesec te ćete moći izabrati termin koji će Vam najbolje odgovarati. Svakako preporučamo da se javite u školu putem maila latina@latina.hr u roku 7 dana od Vaše kupovine kako bi dogovorili termin koji ćete moći pohađati. PaziOvo aktivne ponude potrebno je naznačiti svoje ime, željeni jezik te preferentni termin. I poslastica za kraj, svaki korisnik ove ponude ostvaruje dodatni popust

99kn u centru Latina

Intenzivni tečaj za početnike

Tečajevi će početi od 03. listopada 2011. no termini tečajeva tečajevi jezika za početnike će se održavati svaki mjesec te ćete moći izabrati termin koji će Vam najbolje odgovarati. Svakako preporučamo da se javite u PaziOvo školu putem maila latina@latina.hr u roku 7 dana od Vaše kupovine kako bi dogovorili termin koji ćete moći pohađati.