srijeda, 28. prosinca 2011.

Šišanje, frizura i pakung + još dva dolaska na fen frizuru za 135kn

Termin se može otkazati najmanje 12 sati ranije. Ukoliko se termin ne otkaže na vrijeme, usluga se smatra iskorištenom. Ponuda Dana aktivne ponude uključuje prethodnu najavu 5 dana ranije na broj telefona 01/ 4839-114. Tretman u prosjeku traje oko sat vremena, ovisno o dužini kose.

utorak, 27. prosinca 2011.

Ples na šipci uz elemente meditacije i stretcha

Ponuda Dana uključuje mjeseca dana treniranja „strong and gentle“ programa koji je baziran na elementima meditacije i plesa na šipci.Treninzi će se održavati jednom tjedno u periodu od 09.01. do 31.01.2012. Svaki trening traje 120 minuta.Dobna granica za treniranje je minimalno 18 godina.

ponedjeljak, 19. prosinca 2011.

Sve usluge frizerskog salona po izboru u samom centru grada u Hotelu Dubrovnik

Naravno, ukoliko žele, korisnici mogu nadoplatiti dodatne usluge. Ponuda Dana facebook uključuje korisnici kupnjom ove ponude ostvaruju dodatni popust od 50% popusta na svaki sljedeći dolazak u salon Sara.U salonu pretežito koristimo preparate marke Framesi i Macadamia.

četvrtak, 15. prosinca 2011.

srijeda, 14. prosinca 2011.

Plišani medvjedić ili majmun s Vašom fotografijom + šalica s fotografijom po izboru

Nakon što je odabrao poslovnicu koja mu je najbliža, korisnik na mail adresu šalje dvije kvalitetne fotografije koje želi na medi i šalici ili ih osobno donosi u odabranu poslovnicu. Kroz 48h od trenutka kad su fotografije poslane studiju i zaprimljene, korisnik može otići u poslovnicu te pokupiti medu i šalicu sa svojim fotkama. Ponuda Dana facebook Moguće slanje HP expresom, troškove slanja snosi naručitelj. Jedna osoba na svoje ime može iskoristiti jednu uslugu te može kupiti neograničen broj usluga na poklon prijateljima

nedjelja, 11. prosinca 2011.

Božićna srebrna smreka - ovaj Božić drvce kupite na vrijeme i ne izlazite iz topline doma na Badnjak

Božićna srebrna smreka za 125 kn umjesto 250. Ponuda Dana facebook uključuje božićno drvce - srebrnu smreku od 1,5-2m visine. Korisnik može iskoristiti neograničen broj usluga na svoje ime te može kupiti neograničen broj usluga na poklon prijateljima

srijeda, 7. prosinca 2011.

Naučite svirati sintisajzer za 195kn umjesto 600kn + isti uvjeti za cijelu godinu

Grupe su namjerno male kako bismo zadržali individualni pristup tako da će u grupama biti najviše četvero polaznika. Novi korisnici koji kupe ovu uslugu, imaju mogućnost sljedećih godinu dana pohađati poduke po istoj cijeni. Ponuda Dana facebook uključuje tečaj mogu pohađati svi - od početnika do iskusnih glazbenika.

ponedjeljak, 5. prosinca 2011.

Organizirani doček Nove godine u Hotelu Picok**** uz 3 polupansiona i korištenje wellnessa za 1.045kn

Djeca do 7 godina imaju gratis smještaj dok djeca od 7 do 15 do godina imaju 50% popusta. Hotel Picok je mislio i na najmlađe te je u ponudu uključena briga za djecu, to jest animatori koji će zabavljati mališane.Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelles internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama. Korisnici mogu birati mjesto dočeka Nove godine. Naime, Hotel Picok nudi mogućnost tri lokacije unutar hotela gdje se može provesti najluđa noć. To su: Sala sv. Martin, Restoran Đurđevačka iža ili Pub. Na sva tri mjesta Vas očekuje Ponuda Dana facebook piće dobrodošlice, šampanjac u ponoć i vatromet. Za zabavu u sali i restoranu je zadužena grupa Prezent iz Čakovca, a u Pubu je kombinacija benda i Dj-a.

srijeda, 30. studenoga 2011.

Trajno uklanjanje dlačica laserom - Riješite se zauvijek dlačica na području brade i nausnice

Tretman dlačica laserom nudi rješenje za trajno ukljanjanje dlačica. Tretman za Ponuda Dana facebook cilj ima uništavanje samog korijena-folikula, čime dolazi do prestanka rasta same dlačice. S obzirom na ostale metode uklanjanja, koje su većinom nelagodne i mogu imati neugodne posljedice, tretman laserom je bezbolan i nudi trajno rješavanje problema. Koristimo apart DEZAC GROUP ENGLESKA. Ponuda se može iskoristiti u tri dolaska. Dolazak je potrebno najaviti 4 dana ranije na 01 6112-692 ili 091 932-8408.

nedjelja, 27. studenoga 2011.

Pružite svojoj kosi potrebno osvježenje i njegu

Adresa našeg salona je Šenoina 10, centar Zagreba. Radno vrijeme frizerski salon je radnim danom od 8h do 20h te subotom od 8h do 14h. Potrebna je prethodna najava 5 dana ranije na broj telefona 01/ 4839-114. Termin se može otkazati najmanje 12 sati ranije. Ukoliko se termin ne otkaže na vrijeme, usluga se smatra iskorištenom. Ponuda Dana aktivne ponude uključuje pranje, šišanje i dvije fen frizure.

srijeda, 23. studenoga 2011.

Restoran FIFTY-FIFTY u Avenue mallu

Ponuda Dana uključuje večera za dvoje u tri slijeda restoranu Fifty-fifty. Večera uključuje 2 bruschetta - originalno talijansko predjelo, 5 Taquitosa - meksičku poslasticu i 2 palačinke po izboru (marmelada ili čokolada). Imamo, korisnici je mogu pogledati na Restoran FIFTY-FIFTY. Jedna osoba na svoje ime može iskoristiti jednu uslugu te može kupiti neograničen broj usluga kao poklon prijateljima

nedjelja, 20. studenoga 2011.

Izaberite tretmane - pomladiti Vaše lice ili kojima ćete se zauvijek riješiti dlačica za 345kn umjesto 2.400kn

Uslugu možete Ponuda Dana aktivne ponude iskoristiti za: tretmane trajnog uklanjanja dlačica, pomlađivanja, radiofrekvencija lica, tretmane vakumom i za vacface tretmane. Broj dolazaka je individualan, ovisi o tome koju će uslugu korisnice izabrati. Važno je da korisnice svoj prvi dolazak iskoriste do 31.siječnja 2011., a za sljedeće termine će se dogovoriti u salonu. Potrebno je najaviti se kako biste na vrijeme rezervirali svoj termin. Rezervaciju termina možete obaviti pozivom na broj 01/ 6112-692. Svaku rezervaciju treba otkazati najmanje 12 sati prije tretmana inače će se tretman smatrati iskorištenim. Ovaj put uslugu mogu koristiti samo žene.

četvrtak, 10. studenoga 2011.

Kupanje u Tuheljskim toplicama i noćenje za dvije osobe s polupansionom

Ponuda Dana uključuje romantičan vikend, noćenje za dvije osobe s polupansionom te dnevne karte za Tuheljske toplice. Riječ je o hotelu s tri zvjezdice. Svaka soba ima kupaonicu, Tv, klima uređaj. Imamo dvokrevetne i trokrevetne sobe sa mogućnošću pomoćnog ležaja. Naravno, moguća je nadoplata za puni pansion. U tom slučaju korisnici imaju popust ručak ili večeru od 20%. Korisnici mogu povesti kućne ljubimce, nadoplata je 100 kuna za velike pse, ostalo po dogovoru.

srijeda, 2. studenoga 2011.

Izmjena ulja, brtvenog prstena i filtera ulja

PonudaDana aktivne ponude uključuje mali servis automobila za 19kn umjesto 95kn.
U mali servis vozila spada izmjena ulja, brtvenog prstena i filtera ulja uz 59% popusta na sintetičko motorno ulje Shell Helix HX7 5W/40.
Shell Helix HX7 5W/40 sintetičko motorno ulje, pruža glatko podmazivanje svih modernih motora, zahvaljujući jedinstvenom sintetičkom baznom ulju Shell XHVI, dopunjeno prikladnim i kvalitetnim aditivima. Također je pogodan za UNP-powered motora.

srijeda, 26. listopada 2011.

Pilates ili trening po izboru u trajanju od mjesec dana

Ljeto je prošlo i na pola godine zatvaramo sezonu badića i golišavih nogu. Ne dozvolite da Vas zima i sve one prefine sarmice zeznu - preduhitrite ih i pripremite se za tamanjenje kolačića bez grižnje savjesti :) Ponuda Dana osigurala Vam je mjesec dana vježbanja po izboru u Pilates studiju Isis na Trešnjevci, osigurajte svoje mjesto u grupi i samo opušteno :)

petak, 21. listopada 2011.

Čokoladna aromamasaža ili aromasaža maceratom gardenije

Potrošili ste sve kupljene čokoladna masaža, a taman ste razmazili svoje tijelo i navikli ga na vješto tapkanje i gnječenje uzduž i popreko Vaših umornih leđa. Vrijeme je da si ponovno priuštite taj slatki užitak. Prestanite se ljutiti na partnera i vrtiti se ukrug pokušavajući sprovesti samomasažu - ionako Vam svakim istezanjem ruke škljocne neka druga kost. Lezite na nježnu bijelu podlogu, spustite kapke i zamislite najljepše mjesto na svijetu obojano zeleno plavom bojom ispunjeno toplim zrakama i cvrkutom nirvane. Ponuda Dana vodi Vas na Lanište u Neroli studio za aromaterapiju i njegu lica i tijela gdje će Vas razmaziti kako to samo profesionalci znaju :)

utorak, 18. listopada 2011.

Lifting lica s revitalizacijom ili mikrodermoabrazija sa čišćenjem lica za 165kn


Ponuda Dana aktivne ponude uključuje mikrodermoabrazija i čišćenje lica ili lifting lica koji uključuje peeling, radiofrekvenciju, ampulu, masažu i masku.
Naravno, pogledajte je na
Centar zdravlja i ljepote Bella. Tretman traje 60 - 90 minuta.
Tretman se obavlja u jednom dolasku. Tretmani se ne preporučaju trudnicama, osobama s ugrađenim elektrostimulatorom, imunološkim ili malignim bolestima te osobama s otvorenim ranama ili bolestima kože. .
Naravno :) Koristimo kozmetiku Gerard's. U cijelom svijetu, od 1970. godine talijanski brand Gerard`s je simbol visoke kvalitete kozmetike u službi ljepote. Gerard`s ima liniju za lice i za tijelo prilagođenu svim tipovima kože i dobnim uzrastima te je prikladan za kućnu i profesionalnu upotrebu.

srijeda, 12. listopada 2011.

Postanite turistički pratitelj

Ponuda uključuje 60 sati tečaja za turistički pratitelj. Nakon odslušanog tečaja korisnike čeka praktični dio, izlet u Budimpeštu.
Dobije li se po završetku tečaja diploma ili potvrda o završenom tečaju?
Nakon položenog tečaja polaznici dobivaju diplomu i iskaznicu sa kojom mogu raditi kao turistički pratitelj u bilo kojoj agenciji po cijeloj Hrvatskoj te s kojom možete zarađivati više od 300kn dnevno. Tečaj počinje 19. studenog. Po grupi je oko 30 polaznika. Tečajevi će se održavati subotom u vremenu od 8h do 16h. Trajanje predavanja je različito ovisi o kojoj se suboti radi. Raspored možete pogledati na linku PonudaDana.

četvrtak, 6. listopada 2011.

Pregled koštanog statusa u Poliklinici na Vrbiku za 295kn umjesto 655kn - čuvajte svoje kosti

U zadnje vrijeme prate Vas neki čudni zvukovi škljocanja i pucketanja i čini Vam se da se ponavljaju u postojanim intervalima. Nekad se sagnete, nekad potrčite, a nekad je dovoljno da Vas netko jednostavno malo pomjeri u tramvaju i Vi se osjećate kao da Vam je kralježak ispao iz džepa. Ukoliko imate problem sa kosti i zglobovima ili želite spriječiti kasnije komplikacije, Ponuda Dana facebook za Vas je pripremila zaista korisnu ponudu u Poliklinici K-centar gdje ćete obaviti svu potrebnu dijagnostiku i liječenje i sačuvati svoje kosti jer one će Vam služiti koliko im dozvolite.

ponedjeljak, 3. listopada 2011.

Riješite se stresa, boli i celulita uz ručni masažer


Našu internet stranicu i infracrveni ručni masažer možete pogledati na Ponuda Dana facebook.
Molimo korisnike da nam odmah nakon isteka ponude pošalju e-mail sa svojim podacima - imenom i prezimenom, kućnom adresom, poštanskim brojem i mjestom stanovanja te kontakt telefonom na naš e-mail prodaja@electus-webshop.com.
Dostava iznosi 19kn plus pdv za cijelu Hrvatsku i plaća se po primitku paketa. Paket na kućnu adresu stiže kroz 5 radnih dana nakon slanja narudžbe.
Masažer ima šest različitih funkcija: toplinska obrada - infracrvena svjetlost, shiatsu masaža, masaža tijela i lica, mikro masaža, točkasta masaža te masaža valjkom.

ponedjeljak, 26. rujna 2011.

10 LPG tretmana + 3 infracrvena bodywrappa za 890kn umjesto 4.050kn


Body wrapping se vrši posebnim tzv. "svemirskim hlačama" s infra-crvenim zrakama i nanošenjem vrhunskih aktivnih supstanci na samu kožu. Infra-crvene zrake mogu istovremeno vibrirati, što povećava prodiranje vibracije u unutrašnjost stanica, aktivira njihovo oblikovanje, pospješuje cirkulaciju krvi te pojačava metabolizam. Krajnji rezultat je Ponuda Dana aktivne ponude smanjenje celulita i centimetara u obujmu.
LPG tretmani kao i bodywrapping traju po pola sata.
Korisnice mogu odabrati između gornjeg i donjeg dijela tijela, tretira se ili gornji dio: ruke, leđa i trbuh ili donji dio: noge, trbuh i stražnjica ( ovisi jeste li ginoidni ili androidni tip). Naravno, ali u dogovoreno vrijeme izvan radnog vremena za žene :)

ponedjeljak, 19. rujna 2011.

4 kavitacije i 4 limfne drenaže za 590kn umjesto 2.520kn

Zato Vam PonudaDana aktivne ponude u suradnji sa Beauty centrom Style nudi jednostavniju verziju skidanja suvišnih kilograma i oblikovanja tijela :) Četiri kavitacije i četiri limfna drenaža savim su dovoljne kako bi svoje tijelo doveli u red i bez svima dosadnih i mukotrpnih dijeta!
Radno vrijeme salona je radnim danom od 9h do 21h te subotom od 8h do 16h.
Tretmani su vrlo ugodni.
Cijeli tretman traje sat i 15 minuta. Kavitacija traje 40 minuta, a limfna drenaža 30 minuta. Tretmani se mogu iskoristiti u 4 dolaska.U jednom tretmanu se gubi od 1- 3 centimetra. Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana.
Koristimo prirodnu kozmetiku bez umjetnih boja, mirisa i konzervansa.

četvrtak, 15. rujna 2011.

Anti stresna masaža, limfna drenaža, maska ili peeling lica i korištenje vanjskih bazena za 195kn

Koristimo Biovitalis, Afrodita i Cattier kozmetiku. Tretmani su PonudaDana facebook veoma ugodni i opuštajući.
Korisnici ove ponude ostvaruju besplatan ulaz na vanjske bazene. Nažalost, unutarnji bazeni su u izradi pa nisu na raspolaganju.
opuštajuća  masaža Anti stresna masaža traje 60 minuta, potom se korisnici, ako žele mogu otuširati, zatim prelaze na limfnu drenažu. Riječ je o limfnoj drenaži aparatom koja traje 30 minuta. Za vrijeme limfne drenaže korisnici imaju masku ili peeling lica na bazi domaćih eko proizvoda. traje 60 minuta, potom se korisnici, ako žele mogu otuširati, zatim prelaze na limfnu drenažu. Riječ je o limfnoj drenaži aparatom koja traje 30 minuta. Za vrijeme limfne drenaže korisnici imaju masku ili peeling lica na bazi domaćih eko proizvoda.

petak, 2. rujna 2011.

Intenzivnni tečaj jezika u školi u centru

Ležite zavaljeni na plaži, lagano pijuckate limunadu i preko naočala škicate komade. Iznenada Vam prilazi preplanuli, isklesani Talijan i obraća Vam se božanskim glasom. Škola stranih jezika će početi od 03. listopada 2011. no termini tečajeva će se održavati svaki mjesec te ćete moći izabrati termin koji će Vam najbolje odgovarati. Svakako preporučamo da se javite u školu putem maila latina@latina.hr u roku 7 dana od Vaše kupovine kako bi dogovorili termin koji ćete moći pohađati. PaziOvo aktivne ponude potrebno je naznačiti svoje ime, željeni jezik te preferentni termin. I poslastica za kraj, svaki korisnik ove ponude ostvaruje dodatni popust

99kn u centru Latina

Intenzivni tečaj za početnike

Tečajevi će početi od 03. listopada 2011. no termini tečajeva tečajevi jezika za početnike će se održavati svaki mjesec te ćete moći izabrati termin koji će Vam najbolje odgovarati. Svakako preporučamo da se javite u PaziOvo školu putem maila latina@latina.hr u roku 7 dana od Vaše kupovine kako bi dogovorili termin koji ćete moći pohađati. 

srijeda, 24. kolovoza 2011.

Intenzivni tečaj jezika za samo 290kn

Ponuda uključuje početni intenzivni tečaj engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog ili turskog jezika.
Tečajevi počinju 19. rujna 2011.
Kupnjom ove ponude korisnici ostvaruju dodatnih 10% popusta na sljedeći tečaj koji upišu u Latina školi stranih jezika.
Potrebno je minimalno 5 polaznika kako bi se oformila grupa.
Predavanja će se održavati u jutarnjim, popodnevnim i večernjim terminima. Točno vrijeme održavanja nastave dogovaramo nakon formiranja grupa prema rasporedu Latina škole stranih jezika.
Intenzivni tečajevi se održavaju od ponedjeljka do petka, svaki dan po dva školska sata.
Tečaj traje 2 tjedna od ponedjeljka do petka.
Korisnici mogu izabrati između engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog ili turskog jezika.
Predavači su diplomirani profesori i izvorni govornici.
Jedan sat intenzivnog tečaja traje 45 minuta.
Po završetku tečaja dobivate potvrdu škole o odslušanom tečaju škole stranih jezika.
Korisnici od 15. godine na dalje mogu pristupiti tečaju.
Škola stranih jezika Latina posjeduje certifikat ISO 9001:2008, sustav upravljanja kvalitetom u području usluga poduke stranih jezika i prevođenja. Dobiveni certifikat potvrda je kvalitete rada te isti omogućuje praćenje i poboljšanje najvažnijeg cilja škole, a to je zadovoljstvo polaznika. Certifikat ISO 9001:2008 znači da se kontinuirano prati rad profesora i napredak polaznika. Provode se analize i nadgledanja cjelokupnog rada škole, profesori poštuju sve norme i procedure u pripremi i provođenju nastave, poslovanje je dokumentirano što rezultira visokom razinom kvalitete u našem radu. Dugogodišnje isticanje kvalitete i uspješnog rada i ove godine kao i prošle popratilo je također i Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, dodijelivši nam bespovratna poticajna sredstva za nastavak uspješnog djelovanja ocjenivši naš ambiciozni program rada i stručnosti vrlo pozitivnim.
Nalazimo se u centru grada Zagreba, na adresi kneza Branimira 25 (pored Branimir centra).

petak, 4. ožujka 2011.

OSIJEK: Mjesečna članarina za treninge s profesionalnim kondicijskim trenerom

Umorni ste od napornog posla, televizije, novina i teških vijesti? Potrebna Vam je potpuna relaksacija fizičkog i mentalnog sklopa? Ponuda Dana Osijek i Centar za njegu lica i tijela Slanovic nude Vam treninge koji će Vas dovesti do potpune relaksacije duha i tijela. Za samo 125kn umjesto 250kn nudimo Vam mjesečnu članarinu za spektar kondicijskih treninga s elementima pilatesa, aerobika, vježbi snage, koordinacije i kardiovaskularnih treninga koje vodi profesionalni kondicijski trener u malim grupama do 4 osobe. 

Isprobajte Vježbe koje su primjerene svakome bez obzira na osobnost, dob ili mogućnosti. Prije oformljavanja grupa trener će proći razgovor sa svakim kandidatom. Grupe se formiraju po željama, ograničenjima, dobnoj skupini i ostalim karakteristikama svakog kandidata individualno. Tako možete biti sigurni da će treninzi biti prilagođeni upravo Vama. Treninzi su savršen spoj medicinsko – kondicijskih treninga koji svojim kvalitetnim i prilagođenim programom dovodi da relaksacije kako fizičke tako i mentalne.

srijeda, 2. ožujka 2011.

Kozmetički tretman za 89 umjesto 280kn

Ugradnja noktiju, geliranje, 10 minuta solarija i Make up usluga za samo 89 kn umjesto 280 kn. Ponuda Dana Osijek i Golden Tan & Nail nude Vam izvanrednu priliku. Za samo 89 kn umjesto 280 kn napravite ugradnju noktiju, geliranje, iskoristite 10 minuta solarija te make up uslugu. Nakon cijeloga tretmana prošećite gradom i priuštite si kavu na špici i kozmetički tretman u Osijeku.

Elegantno izbacite mali prst dok ispijate kavu i pokažite svoj savršeno izgelirani noktić. Uživajte u Vašem izgledu nakon tretmana. Dodite do savršenog tena uz korištenje modernog solarija, a na kraju se počastite make up uslugama profesionalaca i dovedite Vaš izgled do savršenastva. Za samo 89 kn umjesto 280 kn zablistajte i uživajte u tome

ponedjeljak, 28. veljače 2011.

Dvije masaže cijelog tijela ili anticelulitni tretman za samo 52 kn umjesto 150 kn

Zamislite da imate krila i letite iznad mirisnih polja. Čini Vam se teško uz svakodnevni stres i naporan ritam? Ne mora biti tako :) Ponuda Dana i Lorca obrt za njegu tijela za samo 52 kn umjesto 150 kn nude Vam priliku da uživate u dvije masaže cijelog tijela u trajanju 45 min ili u anticelulitnom tretmanu koji uključuje peeling, mazanje anticelulitnom kremom, umatanje u foliju te anticelulitnu masažu.

Svojim vještim rukama maserke će otjerati stres iz Vašeg umornog tijela. Polje iznad kojega ćete letjeti za vrijeme masaže biti će polje po Vašem izboru :) Tijekom masaže koristi se ulje koje možete sami odabrati. Ukoliko smatrate da je pravo vrijeme da počnete brinuti za Vaš izgled priuštite si anticelulitni tretman. Tretman traje najmanje 45 min. Za samo 52 kn umjesto 150 kn opustite se i uživajte u tretmanima koje će Vam pružiti vrhunsko osoblje.

petak, 25. veljače 2011.

Frizerski salon Osijek

Gotovo da nema muškarca ili žene iznad 25, kojima nije barem malčice ugodno kad im kažu kako djeluju mlađe u odnosu na svoje stvarne godine. Gušt se povećava s godinama, pa i žene kojima izgled nije u prvom planu žele znati male tajne očuvanja zdravog, svježeg i mladenačkog izgleda. Uz lijepu i njegovanu kožu, kosa je ta koja Vašem licu daje mladenački izgled. Kako biste se mlado osjećali, ma koliko godina imali, Ponuda dana Vas vodi u frizerski salon u Osijeku Studio 82 i za samo 99kn umjesto 250kn izaberite kombinaciju usluga koje su Vašoj kosi najpotrebnije. Briga o kosi ne zahtjeva puno truda, no veliki broj muškaraca i žena čini upravo suprotno – pretjeruje u njegovanju kose ne znajući pritom da se postiže kontraefekt.

Svejedno je imate li dugu, kratku, kovrčavu ili ravnu kosu – svakako joj je potrebna njega. Osim što štiti glavu od udaraca te kao izolator od vrućine ili hladnoće, kosa ipak svima služi kao ukras, ili se neki bar trude da im kosa izgleda kao ukras. Ukoliko ste se našli u ovoj priči i jedni ste od onih kojima treba pomoć stručnjaka, na pravom ste mjestu jer Vam za 99kn nudimo usluge frizerskog salona Studio 82 u vrijednosti 250 kn. Izberite između pranja, šišanja, pramenova ili dopustite da Vam stručnjaci naprave prigodnu frizuru. Poslušajte savjet stručnjaka i iznenadite sve oko sebe novim, osvježenim izgledom.

utorak, 22. veljače 2011.

29 kn umjesto 58 kn za dvije pizze u Slavonskoj krčmi Košuta

Dosta Vam je spremanja kuhinje, nabavke namirnica i trošenja Vašeg dragocjenog vremena na pripremu hrane. Onda ste na pravom mjestu :) Uz Ponudu Dana Osijek i Slavonsku krčmu Košuta iskoristite ovu izvanrednu priliku. Za samo 29 kn umjesto čak 58 kn priuštite si dvije pizze i uživajte u večeri bez obaveza.

Povedite dragoga ili dragu, klince ili društvo. Dvije pizze dovoljno su velike da se lijepo najedete i opustite u ugodnoj krčmi Košuta. Izaberite bilo koje dvije pizze s menija i uživajte u savršenstvu okusa i mirisa. Bogati izbor zadovoljiti će i one najizbirljivije. Opustite se uz odličnu pizzu, u najboljem društvu i ugodnom ambijentu s ljubaznim osobljem koje je uvijek na usluzi. Za samo 29 kn umjesto 59 kn dobar provod Vam je zajamčen.

četvrtak, 20. siječnja 2011.

Za samo 40 kuna umjesto 100 kuna, osnažite organizam, ublažite bolesti dišnih puteva i ojačajte imunitet u slanoj sobi

Udahnite malo morskog zraka 


Slavonske ravnice, šume, lijepi Dunav, zlatna žitna polja, i zdravi morski zrak. Zdravi morski zrak? Taj Vas je dio malo zbunio zar ne, dragi naši Osječani? Uz Ponudu Dana i Vivasol ništa nije nemoguće. Vodimo Vas da udahnete malo zdrave morske soli, i to u svom gradu, ne treba Vam više naš lijepi Jadran kako biste počastili svoje dišne puteve :) Uživajte u 40 minuta haloterapije koja je poznata kao prirodna i medicinski priznata metoda liječenja ili prevencije bolesti dišnih puteva, alergija, dermatitisa, ili pak jačanja imuniteta.

Slane sobe su imitacija prirodnih spilja koje su ispunjene smjesom soli i zraka koja se zove aerosol i upravo njen sastav je bitan za poboljšanje Vašeg zdravlja. Prvim udahom osjećati ćete se kao da ste u pravom rudniku soli, ali samo dok se ne smjestite u ležaljke koje su tamo za Vas. Boravak u Halo sobama preporučuje se i djeci, pa tako s jednom potvrdom na koja Vama omugućava jednu terapiju, Vaši mališani mogu uživati u dvije terapije i to za samo 40 kn umjesto 100 kn. Haloterapija se dokazala kao vrhunski tretman za ljude sa bolestima poput astme, cistične fibroze, kronične opstruktivne plućne bolesti, kronične bolesti gornjih dišnih putova, kroničnog bronhitisa, faringitisa, kroničnog maksilarnog sinusitisa, kroničnog i akutnog otitisa, čestih virusnih infekcija, polinoze i peludnog rinitisa, i sl.